Z6_PPGAHG800P9K50QR53A08F10U4
Z7_PPGAHG800P9K50QR53A08F10U5

ДВАМА НОВИ ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ НАЗНАЧЕНИ ДНЕС

Дата на публикуване: 27.04.2023
Последна актуализация: 17.05.2023

Мениджър за един ден

 За поредна година областна администрация – Монтана взема участие в инициативата „Мениджър за един ден“. 
На  27 април  2023 г. по инициатива  на  JA Bulgaria Областна администрация Монтана  отвари врати, за да приеме представители на младото поколение мениджъри.
      През годините, „Мениджър за един ден“ се превърна в най-мащабната и значима програма за кариерно ориентиране и развитие на Балканите, като дава начало на професионалната реализация на ученици и студенти от цялата страна и е запазена марка на JA Bulgaria. Инициативата е в пълен синхрон с политиката на Европейския съюз образованието да бъде с практическа насоченост, за да могат младите хора да получат истинска подготовка за реалния свят на администрацията и бизнеса. 
  Целта ѝ е да даде начало на кариерната реализация на ученици и студенти на възраст между 16 и 23 години.
Областният управител инж. Валери Димитров, приветства с „Добре дошли“ учениците и ги запозна  със структурата, организацията и специалистите от различните отдели в институцията и разясни  задачите и целите на ръководената от него администрация.
Инициативата стартира с подписване на стажантските договори между администрацията и участниците, проведе се и инструктаж по безопасност и здраве при работа. В инициативата се включиха десет ученици от  Финансово-стопанската професионална гимназия гр. Монтана. 
Двама от тях, Стейси Велкова  и  Михаел Младенов, седнаха в стола на областният управител и поеха ръководството на администрацията  за деня. 
В края на деня всички ученици си тръгнаха със сертификат за проведеното обучение и красиви статуетки – бухалчета – символ на мъдрост и знание . 
„Учете, развивайте се и останете България и Монтана – ние имаме  нужда от Вас!“
С тези думи областният управител благодари на децата, които се включиха в инициативата! 

Мениджър за един ден
https://www.livechatalternative.com/