Z6_PPGAHG800P9K50QR53A08F10U4
Z7_PPGAHG800P9K50QR53A08F10U5

Областният управител Ивайло Антонов се срещна с новоназначеният директор на ОДМВР-Монтана

Дата на публикуване: 07.09.2023
Последна актуализация: 07.09.2023

Среща с Директора на ОДМВР-МонтанаСреща  с новия директор на ОДМВР-Монтана се проведе днес, 07.09.2023 година, в Областна администрация Монтана.
В началото на срещата областният управител Ивайло Антонов  поздрави старши комисар Пламен Томов  с новия пост  като му пожела успех и безпроблемна работа.
    Въпроси, свързани със сигурността и реда в областта, както и основните дейности по координация и приоритети на структурата бяха обсъдени на тази първа среща. 
Акцент в разговора беше и подготовката за предстоящите избори за общински съветници и кметове на 29 октомври, като се подчерта важността на гарантиране на безпроблемното и сигурно протичане на изборния процес и недопускане нарушения на Изборния кодекс преди и по време на изборите. 
   Особено внимание бе отделено и на  безопасността при движение по пътищата, с оглед интензивния трафик през настоящият сезон и възможните начини за  превенция на ПТП.
  Срещата приключи с ангажимент за продължаване на активното сътрудничество и координацията между Областна администрация Монтана  и ОД на МВР, с цел поддържане на сигурността и стабилността в област Монтана.
 

https://www.livechatalternative.com/