Z6_PPGAHG800P9K50QR53A08F10U4
Z7_PPGAHG800P9K50QR53A08F10U5

131 ГОДИНИ ОТ УЧРЕДЯВАНЕТО НА ГРАДСКИ СТАТУТ НА МОНТАНА

Дата на публикуване: 02.12.2022
Последна актуализация: 02.12.2022

 

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ГРАД МОНТАНА,

 

От името на Областна администрация Монтана и лично от мое име имам честта и удоволствието да се обърна към Вас и да Ви поздравя с

131-та годишнина от обявяването на Монтана  за град!

За да имаме основание да се поздравим в този ден, нашите предшественици са работели така, че Монтана да я има, да расте като град, поверен на нас, техните наследници.

Сега е наш ред да съграждаме, да развиваме и подреждаме града, в който сме родени или сме избрали, за да създадем дом и семейство. Защото най-голямото богатство на града са хората – трудолюбиви, гостоприемни и  толерантни.

Благодаря на всички, които живеят в града ни и с воля, надежда и с труда си допринасят за негово развитие и просперитет.

Убеден см, че благодарение на съвместните усилия на общината, общинския съвет, институциите, бизнеса и на енергията, инициативността и волята на гражданите, ще постигнем по-добро бъдеще и ще продължим да отстояваме авторитета и доброто име  на град Монтана. 

Изразявам признателност и уважение и към  всички Вас- днешните монтанчани, които по различни начини помагате за утвърждаването на Монтана, като красив и съвременен български град! И нека винаги помним, че съдбата на града ни всякога трябва да ни интересува, да е близка до нашите сърца, защото  съдбата на града ни е наша отговорност и съдба!

На всички Вас, от все сърце, пожелавам здраве, щастие, успех във всичко, към което се стремите !

https://www.livechatalternative.com/